torsdag den 10. december 2009

Tibet

Den danske regering har nu besluttet at anerkende Kinas herredømme over Tibet. Vor Herre bevar's!!

Berlingske Tidende skriver 9. december 2009:
'De nye indrømmelser er med i en erklæring, som den danske regering og det kommunistiske styre i Beijing er blevet enige om efter måneders diplomatisk tovtrækkeri. Med erklæringen er der nu sat punktum i striden mellem Danmark og Kina efter statsminister Lars Løkke Rasmussens møde med Tibets leder, Dalai Lama, i maj måned. I erklæringen hedder det også, at Danmark fremover skal behandle besøg af Tibets leder, Dalai Lama, "med varsomhed".'

Det er altså lykkedes Kina, og dansk erhvervsliv med interesser i det store kinesiske marked, at presse den danske regering til at sælge ud af normale danske principper. Jeg mener ikke, at Danmark normalt plejer at være imod et folks frihed og selvbestemmelsesret. Og i tilfældet Tibet er der jo ikke tale om en befolkningsgruppe eller landområde, som ønsker at løsrive sig. Der er tale om et land, som blev besat af Kina i 1950'erne.

Nu støtter Danmark ikke mere dette lands ønske om frihed fra sine besættere. Vor Herre bevar's, hvor har man i dag en dårlig smag i munden som dansker !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar